Neon RPG

Aceasta este comunitatea serverului Neon RPG


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Regulament intern Ballas

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Regulament intern Ballas la data de Lun Ian 29, 2018 7:37 pm

Cristi1


Fondator RPG
Ballas :- este o mafie respectata, situata in Las Venturas care se ocupa cu traficul de arme / droguri si in special cucerirea teritoriilor!

Ballas :- este o mafie respectata care nu accepta nerespectarea regulilor!Organizarea factiunii:- Liderul si Coliderul au ultimul cuvant in luarea oricarei decizii care tine de aceasta factiune (tot ceea ce include aplicatii, reclamatii, sanctiuni, etc.).

- Aveti obligatia de a asculta sfatul oricarui membru de rank superior sau egal. Fiecare sfat conteaza, indiferent din partea cui vine!

- skinurile sunt free, membrii pot purta orice skin inafara de cel pentru fete, in caz contrar se va sanctiona cu FW.
- doar fetele si liderii sau co-liderii pot folosii skin-ul de fata in caz contrar se va sanctiona cu FW

*** Sedinta va fii anuntata saptamanal pe '/gmotd' si in topicul 'Anunturi importante'. Sunteti obligati sa fiti la curent cu ceea ce se posteazat!

Motive de sanctionare cu Avertisment Verbal / Faction Warn.

- AFK in HQ-ul factiunii sau oriunde altundeva este strict interzis. Se sanctioneaza cu Faction Warn.

- reclamatiile impotriva colegilor de factiune este interzisa. Se sanctioneaza cu Faction Warn.

- Limbajul vulgar pe orice chat al jocului se sanctioneaza un functie de gravitatea acestuia. Sanctiunile pot fii Avertisment Verbal, Faction Warn sau Uninvite.

- Nerespectarea skinului corespunzator este sanctionata cu Faction Warn daca nu este schimbat dupa 24h de la avertizarea liderului / coliderului.

- Este obligatoriu sa aveti jobul corespunzator la war-uri si materiale / droguri asupra voastra! Cine nu acorda arme / droguri cand sunt solicitati sunt sanctionati cu Faction Warn.

- Nu este permis sa folositi comanda '/eject' pe un coleg de mafie in timpul unui war indiferent de motiv. Daca va jigneste, puteti da PM liderului.

- Cine da /q la war fara acordul liderului / coliderului va fii sanctionat cu Faction Warn indiferent de scorul avut, fie ca este pe - sau +.

- Caps-Lock pe chat-ul factiunii nu se sanctioneaza, dar este de preferat sa nu fie folosit pentru evitarea blocarii chat-ului '/f' de catre lider / colider!!!!Foarte important!!!

- Daca observati probleme de comportament pe chat-ul /f, spam sau limbaj vulgar, sunteti rugati sa trimiteti un PM liderului pentru a fii sanctionat!

- Conducerea nu poate sa organizez factiune pe teritoriu si sa fie atent pe chat-ul '/f' in acelasi timp. Imi rezerv dreptul de a va lasa pe voi sa semnalati probleme comportamentale ale colegilor!

- Aceasta regula, mai bine spus rugaminte, se aplica in special in programul de waruri (20:00 - 22:00). Regula ce ajuta la o mai buna organizare a factiunii. Aceasta se aplica in zilele de waruri.

*Este interzis sa va ascundeti in locuri greu accesibile (map bugs). Nu va ascundeti in spatele unei usi, sub apa folosind animatii, etc.

*Este interzis sa va ascundeti pe cladiri inalte. Este war, trebuie sa facem puncte nu sa stam sa ne ascundem!

*Cei care nu vin la niciun war in intervalul 20:00 - 22:00 fara invoire sunt sanctionati cu Faction Warn.Sedinta:

*O mini sedinta va avea loc in fiecare Duminica la ora 18:30. Sedinta nu este obligatorie (in cazul in care va fii se va anunta pe '/gmotd' sau in topicul 'Anunturi Importante').Comenzi[/f] chat-ul factiunii

[/fdrugs] - ia droguri din seiful mafiei

[/order] - ia arme din HQ

[/gdeposit money/materials/drugs cantitate] - depoziteaza bani/materiale sau droguri in seiful factiunii

[/warstats] - statistica kill-urilor personale la war

[/fvrespawn] - respawneaza toate masinile factiunii

[/attack] - ataca un turf

[/tie] - leaga un player

[/untie] dezleaga un player
!!!Alte informatii utile le puteti gasi in celelalte topicuri ale factiunii, in (Regulamentul Liderilor) cat si in (Regulamentul serverului) frecventatile pentru a fii la curent cu noutatile!!!

Vezi profilul utilizatorului http://comunitateaneonrpg.wikiforum.ro

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum